Spouštíme nový web !

Dne 1.5.2020 spouštíme náš nový web. Najdete zde aktuální informace o naší společnosti a o produktech z naší nabídky.

Období koronavirové krize, kdy jsme stejně jako většina našich zákazníků ve velké míře využívali home office a poněkud i zvolnil jinak klasický každodenní pracovní shon, jsme využili k přípravě nového webu. Nový web je samozřejmě uzpůsoben k prohlížení na všech typech zařízení (PC, tablet, mobil).

Našim hlavním záměrem bylo představit Vám, našim zákazníkům, přehlednou formou hlavní obory působnosti naší společnosti a to, jaká zařízení pro jednotlivé obory nabízíme. Pro ilustraci, jak může řešení s využitím zařízení od naší firmy vypadat, uvádíme v sekci Reference fotky příkladů zajímavých instalací.

Na novém webu nově najdete řadu užitečných informací. U většiny analyzátorů SWAN a SIGRIST uvádíme volně ke stažení i návody k obsluze. U analyzátorů SWAN najdete i odkazy na seznamy spotřebního materiálu, příslušenství a základních náhradních dílů (včetně fotek komponent) na stránkách výrobce. Uvádíme i odkazy na videa vztahující se k přístrojům a jejich aplikacím.

Zvažovali jsme i realizaci webshopu. Nakonec jsme se však rozhodli ho zatím na nový web nezařadit. Je to především proto, abychom Vám byli schopni garantovat plnou funkčnost dodaného zařízení pro Vámi uvažované aplikace. Správný výběr zařízení a jeho plná funkčnost pro konkrétní aplikaci jsou naše zodpovědnost, kterou v žádném případě nechceme přenášet na Vás. Proto vítáme, když s námi záměr pořízení zařízení v předstihu podrobně prodiskutujete a umožníte nám navrhnout a nabídnout Vám optimální řešení s využitím našich dlouholetých zkušeností. Neváhejte se na nás obrátit.

Nyní již pracovní tempo zase nabírá na intenzitě. Věříme, že nový web se snadno dostupnými informacemi bude pro Vás a pro rozvoj naší spolupráce přínosem.

Přihlášení zavřít